Apfelstrudel Doppelbock, 11%

Apfelstrudel Doppelbock, 11% 5,50 Trots dat we deze bock in ons assortiment hebben! Een regelrechte aanrader! Diep in het uiterste zuiden van Duitsland, waar Apfelstrudel een dagelijks gerecht is, vond nog niet zo lang geleden een magische gebeurtenis plaats. Op de Zuid-Duitse heuvelrug ontstond de Apfelstrudel Doppelbock. Een landschap dat normaal enkel dient als inspiratie […]

Lentekriebel, 10,0 %

Lentekriebel, 10,0 % 4,90 Een LenteBock van De Muifel uit Oss. Een zachtaardige en licht bittere doordrinker. Een Lentbock van gerste- én tarwemout. Een aanrader!

Lekker lang lekker IJbeer, 8,3%

Lekker lang lekker IJbeer, 8,3% 4,90 Een donkere Weizen Bockbier. Duidelijk zijn de kruidnagel en fruitige smaken. Het bier is fris, troebel van de gebruikte tarwe en eenvoudig drinkbaar. Door de caramelmouten kleurt het bier wat donkerder dan een traditionele Weizen en is het zoeter met subtiele tonen van karamel.

IJsbock, 10,3 %

IJsbock, 10,3 % 5,20 Gulpener IJsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel, na vergisting, wordt gekoeld tot -20 graden Celcius. Hierdoor bevriest een deel van het water en worden de alcohol en aromacomponenten geconcentreerd. Met als resultaat een intens krachtig bier met een verrassend volle smaakbeleving met een balans van zoetheid, karamel […]

Bokkelul, 7,0 %

Bokkelul, 7,0 % 4,90 Een donkere en rijke Weizenbock van de Eeuwige Jeugd uit Amsterdam. Het bier heeft een herkenbaar moutkarakter in zich.

Madeleine, 6,5 %

Madeleine, 6,5 % 4,90 Gebrouwen volgens traditioneel recept maar met eigen twist zoals we gewend zijn van deze ” eigenwijze ” brouwerij Oedipus. Ondergistend, moutig krakter, aroma’s van toast, biscuit, karamel en chocolade.

Oerbock, 7.0 %

Oerbock, 7.0 % 4,90 Een klassiek Bockbier van brouwerij de Hemel uit Nijmegen. De nadruk ligt op de donkere mouten. Gebrande mouten en karamelmouten geven de donkere kleur en gebrande aroma’s. Van oorsprong een Duits biertype, met een mooi karaktervol bittertje.

Tierelier 2, 7.0 %

Tierelier 2, 7.0 % 4,60 Ons eigen Bockbier Tierelier 2 is gebrouwen door de Muifelbrouwerij uit Oss. Wat een fantastische smaakbeleving. Een zacht, moutig en toegankelijk biertje met een lichte caramelsmaak. Deze bock heeft meer dan zoetheid. Beleef deze Herfst de gezelligheid, warmte en liefde van Tierelier 2. Nergens anders verkrijgbaar!