Tierelier 2, 7.0 %

Tierelier 2, 7.0 % 4,60 Ons eigen Bockbier Tierelier 2 is gebrouwen door de Muifelbrouwerij uit Oss. Wat een fantastische smaakbeleving. Een zacht, moutig en toegankelijk biertje met een lichte caramelsmaak. Deze bock heeft meer dan zoetheid. Beleef deze Herfst de gezelligheid, warmte en liefde van Tierelier 2. Nergens anders verkrijgbaar!

“ Gewoon Ben ”, 9,0%

“ Gewoon Ben ”, 9,0% 4,80 Ben hield niet van bier, alleen van muziek. Zijn playlist is te scannen via dit flesje. Ben overleed aan ALS. De opbrengst van deze fluweel zachte Tripel naar naar Stichting ALS Nederland. “ Gewoon ” voor Ben! Custom Fields Brouwer Muifel

Toeterdetoet, 6,0 %

Toeterdetoet, 6,0 % 3,90 Toeterdetoet is een sfeer verhogend, blond bier. Heerlijk toegankelijk, makkelijk drinkbaar en verfrissend. Proef de vriendschap! Toeterdetoet is speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsclub Toeterdetoet uit Afferden. Op aanvraag ook verkrijgbaar in 0,75cl fles.

‘T Vergulde Nat, 6,5%

'T Vergulde Nat, 6,5% 3,90 Een zacht, soepel, fris maar bovenal een stevig blond bier. Speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsvereniging Het Vergulde Vat uit Afferden.

D’n Dorstige Streuper, 8,0 %

D'n Dorstige Streuper, 8,0 % 3,90 Een heerlijk fris biertje, heerlijk laag/mild gehopt. Speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsvereniging De Streupers uit Horssen.

Zo Blaauw Aes ‘n Bo(c)k, 6,5%

Zo Blaauw Aes 'n Bo(c)k, 6,5% 3,90 3,90 Een amberkleurig speciaalbier met een mooie moutig, zoete afdronk. Speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsvereniging De Blauwe Bok uit Druten.

De Vrolijke Drinker, 6,0 %

De Vrolijke Drinker, 6,0 % 3,90 Een lekker blond bier wat heerlijk doordrinkbaar is en lekker zacht. Speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsvereniging De Vrolijke Golf uit Deest.

Uilenzeik, 9,0%

Uilenzeik, 9,0% 3,90 Een heerlijke Tripel die in vergelijking met andere Tripels minder zoet is. De milde hop-bittere smaak in de afdronk zorgt ervoor dat hij krachtig overkomt. Speciaal voor ons gebrouwen voor Carnavalsvereniging De Torenuilen uit ons eigen Puiflijk.

Lierisch Hollandia, 6,0 %

Lierisch Hollandia, 6,0 % 3,90 Een heerlijk toegankelijk blond bier. Zeer zacht en verfrissend. Speciaal voor de Lier gebrouwen voor alle onvergetelijke Oranjemomenten. Op aanvraag ook verkrijgbaar in 0,75cl fles.

Lierisch Oranje, 6,5 %

Lierisch Oranje, 6,5 % 3,90 Een blond, amber Oranjebiertje met een zacht moutig-zoete afdronk. Speciaal voor De Lier gebrouwen voor alle mooie Oranjemomenten! Op aanvraag ook verkrijgbaar in 0,75cl fles. Een echte aanrader.