Apfelstrudel Doppelbock, 11%

Apfelstrudel Doppelbock, 11% 5,50 Trots dat we deze bock in ons assortiment hebben! Een regelrechte aanrader! Diep in het uiterste zuiden van Duitsland, waar Apfelstrudel een dagelijks gerecht is, vond nog niet zo lang geleden een magische gebeurtenis plaats. Op de Zuid-Duitse heuvelrug ontstond de Apfelstrudel Doppelbock. Een landschap dat normaal enkel dient als inspiratie […]

Oijens Amber, 6,0 %

Oijens Amber, 6,0 % 4,80 Oijens Amber is een Amber Ale. Dankt z’n naam aan de kleur, amber dus. Dankt z’n smaken -het heeft milde tonen van chocolade, karamel en koffie- aan caramouten. Hopsoorten: Saaz en Challenger. Twee kameraden die goed combineren. De één zorgt voor bitterheid en de ander voor een kruidige smaak.

Brabants Kersenbier, 6,0 %

Brabants Kersenbier, 6,0 % 4,50 Dit bier is gebrouwen met echte Brabantse kersen en echte Brabantse hop van Brabanthop uit Wilbertoord. Het bier is mooi rood van kleur en heerlijk fris-fruitig van smaak.

Martin Alt, 5,8%

Martin Alt, 5,8% 2,90 Muifels oprichter Martin werd 50 en daarvoor is dit fijn bitter, Duitsdegelijk Alt bier gebrouwen. geniet van deze heerlijke brierstijl!

“ Gewoon Ben ”, 9,0%

“ Gewoon Ben ”, 9,0% 4,80 Ben hield niet van bier, alleen van muziek. Zijn playlist is te scannen via dit flesje. Ben overleed aan ALS. De opbrengst van deze fluweel zachte Tripel naar naar Stichting ALS Nederland. “ Gewoon ” voor Ben! Custom Fields Brouwer Muifel

Gloeiende Gabriel, 7,5 %

Gloeiende Gabriel, 7,5 % 4,80 Een heerlijk Winterbier. Hartverwarmend donker bier gebrouwen met Glühweinkruiden. Gebrouwen in Nijmegen.

Oops,we did it:a can, 7 %

Oops,we did it:a can, 7 % 5,20 Een ware hardloper in blik! Een New England IPA (NEIPA). Een fluweelzacht en lekker fruitig bier. Gebrouwen met de hopsoorten Citra, Mosaic en Idaho7.

Mannenliefde, 6,5 %

Mannenliefde, 6,5 % 4,80 Oedipus Mannenliefde is een Saison gebrouwen met Szechuan peper, lemon grass en Sorachi Ace Hop. Dit zorgt voor een hele frisse, fruitige smaak met veel citrus. Heerlijk!

Bockski, 10,6 %

Bockski, 10,6 % 5,20 Geturfde whisky Dubbelbock. Niet houtgerijpt, geen whisky toevoeging maar met gerookte whiskymout. Héél apart!

(S)lockdown, 8,0 %

(S)lockdown, 8,0 % 4,60 Wat een naam, wat een herinneringen!! Een donker, krachtig bier met een volle, romige body voor een goed verwarmd gevoel. Voor een koude en regenachtige dag.