“ Gewoon Ben ”, 9,0%

“ Gewoon Ben ”, 9,0% 4,80 Ben hield niet van bier, alleen van muziek. Zijn playlist is te scannen via dit flesje. Ben overleed aan ALS. De opbrengst van deze fluweel zachte Tripel naar naar Stichting ALS Nederland. “ Gewoon ” voor Ben! Custom Fields Brouwer Muifel

Barbatus IV, 11.0 %

Barbatus IV, 11.0 % 6,25 Een 9 maanden houtgeijpte Tripel gerijpt op Speyside (Auchroisk/Ben Rinnes) whiskeyvaten. Heerlijke “Schotse ” tonen. Zeer beperkt in oplage.

Tripel Aap, 9.5 %

Tripel Aap, 9.5 % 4,80 In deze Tripel vind je een mooie balans tussen zoet en bitter. Een mooie stevige body in combinatie met het zoete van de mout. Guilty Monkey is gevestigd in Boven-Leeuwen.

Nondeju Grand Cru, 11.5 %

Nondeju Grand Cru, 11.5 % 5,20 Drinkt ondanks zijn hoge alcoholpercantage makkelijk weg. Zijdezacht van smaak, volzoet, kruidig en zacht. Gefermenteerd met champagnegist.

Karmeliet, 8,5 %

Karmeliet, 8,5 % 4,80 Een wereledberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. Dit goudgele bier zit vol met verfijnde, fruitige aroma’s.

Verrassend Blond, 8.0 %

Verrassend Blond, 8.0 % 4,80 What’s in a name? Verrassend kruidige Tripel m,et een licht zoetje. Het alcoholpercentage en de heerlijke smaken maken dit bier verrassend gevaarlijk doordrinkbaar.

Fourchette, 7,5 %

Fourchette, 7,5 % 5,20 De geraffineerde, verfijnde smaak van topchefs en de kennis en passie van 6 generaties meesterbrouwers. Citrus, koriander, kruidnagel en pompelmoes. Fantastisch!

Toon en Thé, 8.0 %

Toon en Thé, 8.0 % 4,80 Gebrouwen met traditionele moutsoorten en mooi uitgebalanceerde hop en kruiden. Een echte aanrader vanuit Druten!

Help Henk de Winter door, 9.0 %

Help Henk de Winter door, 9.0 % 4,80 Henk is het huisvarkens van de brouwerij. Hij leeft van de bierborstel dat overblijft na het brouwen. Lichtzoet en fris door de toevoeging van kardemomkruid en sinaasappelschillen.

Kaboem, 10.0 %

Kaboem, 10.0 % 4,80 Het paradepaardje van de brouwerij. Een stevige jongen, al doet de moutzoete start, anders vermoeden. Drink Kaboem met mate, want hij komt met gestrekt been in. No kidding!