Lekker lang lekker IJbeer, 8,3%

Lekker lang lekker IJbeer, 8,3% 4,90 Een donkere Weizen Bockbier. Duidelijk zijn de kruidnagel en fruitige smaken. Het bier is fris, troebel van de gebruikte tarwe en eenvoudig drinkbaar. Door de caramelmouten kleurt het bier wat donkerder dan een traditionele Weizen en is het zoeter met subtiele tonen van karamel.

Paulaner Weisbier, 5.5 %

Paulaner Weisbier, 5.5 % 5,00 Paulaner Hefe Weizen is een Weizen volgens klassiek Duits recept en gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot. Natuurlijk in 0,5 l fles, op z’n Duits.

Lekker lang, lekker Ijsbeer, 8.3 %

Lekker lang, lekker Ijsbeer, 8.3 % 4,80 Een op en top Weizen-dubbel Bock. Gebrouwen als krachtige dubbel Bock maar met de frisheid van een originele Weizen.

Witte Aap, 5.0 %

Witte Aap, 5.0 % 4,80 Witte Aap heeft een troebel gele kleur met een frisse smaak dankzij de Cascade hop en het sinaasappelschilletje.

Weizen, 5,0 %

Weizen, 5,0 % 4,80 Het beste van de klassiekers van de Duitser en de Belgen. Gebrouwen met tarwe, gerst, koriander en een Weizengist die een vleugje banaan meegeeft.

Weihenstephaner Hefe, 5.4 %

Weihenstephaner Hefe, 5.4 % 5,00 Dit bier heeft een frisse en licht bittere smaak. Een Weizenbier van de oudste nog actieve brouwerij ter wereld. Je proeft tonen van kruidnagel en banaan. Natuurlijk in 0,5l fles.

Bôjum, 8.0 %

Bôjum, 8.0 % 4,80 In dit donkere Weizenbier zijn de kruidnagel en fruitige smaken, duidelijk aanwezig. Door de caramouten kleurt het bier wat donkerder en is het zoeter. Gewoon uit Lauwe!

Eige Weize, 5.1 %

Eige Weize, 5.1 % 4,80 Een echte weizen: frisse zuurtjes, mooie mouten en een heerlijke banaantjesgeur. Een heerlijk bier om van te genieten.

Serafijn, 6,0 %

Serafijn, 6,0 % 4,80 Gebrouwen in ons eigen Nijmegen met veel tarwemout voor een lichtere kleur en smaak. Mild bitter door spaarzaam gebruik van hop.